Cruisen naar de Middellandse Zee

Cruise 7 nachten Middellandse Zee vanaf € 499,- p.p.

Vanaf

€499

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code WLT35

Vertrekdatum: 28/08/2022

DAAROM JUIST NU EEN CRUISE MET HOLLAND AMERICA LINE BOEKEN! Persoonlijke verzorging, een ruime en comfortabele hut, culinaire verwennerij en de modernste faciliteiten aan boord. Geen gesjouw met koffers, files of geregel tijdens je vakantie, wél vriendelijke bemanningsleden die je elke zorg uit handen nemen.

Maak je cruise extra compleet door het aantrekkelijke Have it All pakket bij te boeken. "Één prijs, vier extra's, veel voordelen". Voor €45,- p.p.p.n. heb je een landexcursie(s), drankenpakket, specialiteiten diner(s) en het wifi surf pakket inclusief!

CRUISES NAAR DE MIDDELLANDSE ZEE

Cruises in de Middellandse Zee brengen oude glorie en moderne geneugten, van het legendarische Colosseum in Rome en de middeleeuwse muren van Dubrovnik tot het trendsettende Barcelona. Breng de dag door op afgelegen Ionische eilanden op Griekse cruises of verken de Adriatische kastelen en paleizen in Kroatië. Onze cruisereisschema’s in de Middellandse Zee zijn zorgvuldig samengesteld om je meer opties te bieden. Maak een cruiserondreis van 7 dagen met een handig weekendvertrek of een langere reis. Wij bieden ook meer overnachtingen aan het begin en einde van onze reisschema’s zodat je een dag extra kunt doorbrengen in steden zoals Barcelona, Rome en Athene, en het schip als hotel kunt gebruiken. Een cruise in de Middellandse Zee is de beste manier om alles te ervaren wat deze adembenemende plek te bieden heeft.

7 Nachten Griekse Betovering vanaf € 549,- p.p.
Trieste (Venetië) – Piraeus (Athene) met Oosterdam
Vertrek 25 juni en 21 augustus 2022
Je 7-daagse cruise naar Griekenland begint in de elegante stad Triëst (Venetië) en kronkelt zich naar de ongelooflijke Adriatische eilanden. Geniet van zonovergoten dagen in Split (Trogir), op het geboorte-eiland van de befaamde ontdekkingsreiziger Marco Polo ‘Korcula’, het schilderachtige Mykonos, Rhodos en in de cruisehaven van Kusadasi (Efeze). Voltooi de reis in de hoofdstad Athene.

7 Nachten Griekenland & Istanbul vanaf € 799,- p.p. & 3e en 4e persoon zijn gratis op 28/8!
Piraeus (Athene) – Venetië met Oosterdam
Vertrek 02 juli en 28 augustus 2022
Vertrek vanuit Athene voor een wervelende cruise naar Griekenland die door de Dardanellen vaart, een onvergetelijk verblijf in Istanbul en zonovergoten dagen op Mykonos, Soúda en in Katakolon (Olympia) biedt, en als eindpunt Triëst (Venetië) heeft.

7 Nachten Adriatische Juwelen vanaf € 499,- p.p. & 3e en 4e persoon zijn gratis!
Rondreis vanuit Trieste (Venetië) met Oosterdam
Alleen vertrek 09 juli 2022
Deze Europese rondreis vertrekt vanuit Triëst (Venetië) en brengt passagiers naar Adriatische juwelen aan zee. Bekijk het ommuurde Dubrovnik en de rode daken van Kotor, de zonovergoten dorpen van Griekenland en de mozaïeken van Ravenna, voordat je terugkeert naar Triëst (Venetië).

Wat is inbegrepen

Inclusief: • Vanafprijs is per persoon (o.b.v. dubbele bezetting) en exclusief reserveringskosten en Calamiteitenfonds • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode.


Cruise 7 nachten Middellandse Zee vanaf € 499,- p.p.


Voorwaarden

Verdere informatie en voorwaarden: Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Belgium BVBA. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de voorwaarden van het Garantiefonds reizen en/of de Algemene voorwaarden (terug te vinden op http://www.travelcounsellors.be) van toepassing.


Het aanbod en de prijzen in deze mail zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking wordt €25 reserveringskosten in rekening gebracht.


Terug Naar Boven