10 redenen om je reisplannen te bespreken met een persoonlijke reisadviseur – deel 2

28 April 2022

Vakblad Travel360° Benelux heeft een lijst opgesteld met 50 redenen om je reisplannen te bespreken met een reisadviseur. Eerder deelde wij de eerste 10 redenen, nu gaan wij verder met nummer 11 tot en met 20. Wil je zelf de uitmuntende service van een reisadviseur ervaren? Vind dan hieronder jouw persoonlijke Travel Counsellor.

  1. Elke reisadviseur weet precies waar in de wereld veiligheidsrisico’s bestaan – hij of zij wordt permanent op de hoogte gehouden. Als er ter plekke iets onvoorzien gebeurt, dan worden kosten noch moeite gespaard om jouw veiligheid te verzekeren.

  2. Maatwerk. Jouw reisadviseur kiest en maakt reizen die bij je passen – niet omgekeerd.

  3. Snel ingrijpen. Als je vlucht waar dan ook ter wereld geannuleerd wordt, is je reisadviseur al met de beste oplossing voor je bezig – terwijl anderen in lange rijen staan te wachten.

  4. Inspiratie en informatie: jouw reisadviseur kan je de juiste informatie bezorgen over je geplande reis. Hij of zij kan je de juiste boeken adviseren en informatie op diverse inspirerende websites samen met je doornemen en vergelijken.

  5. Op reis met kinderen? Jouw reisadviseur pikt er de bestemmingen en accommodatie uit die kindvriendelijk zijn, op basis van de wensen en leeftijden van jouw eigen kinderen.

  6. Waar vermijden we kinderen? Je reisadviseur pikt de bestemmingen en accommodatie uit waar niet (te)veel kinderen zijn.

  7. Reisadviseurs zijn niet duurder dan andere kanalen. Vaak integendeel: jouw reisadviseur weet perfect hoe hij/zij het maximum voor jouw budget moet realiseren.

  8. Ga nog een stap verder: daag je reisadviseur uit om een internet prijs te matchen of beter te doen. 9 van de 10 keer komt jouw reisadviseur met een betere prijs, of kan hij/zij ervoor zorgen dat je niet in een val trapt.

  9. Reisverzekering: jouw reisadviseur kiest uit het marktaanbod exact de verzekering die je nodig hebt. Niet te weinig, niet teveel. En je reisadviseur houdt rekening met je eventuele andere, bestaande verzekeringen.

  10. Tijd, tijd, tijd: jouw reisadviseur bespaart je tijd. Veel tijd: opzoeken, selectie, alternatieven bekijken, betaling van alle onderdelen, communicatie met de bestemmingen, nieuwe voorstellen maken… vaak onzichtbaar voor jou!

Deel dit:


Travel Counsellors helpt dagelijks tientallen mensen met het creëren van reiservaringen om nooit te vergeten. Welke bestemming u ook in gedachten heeft, uw Travel Counsellor denkt graag met u mee.
Vind uw Travel Counsellor
Terug Naar Boven