Gevestigd in Peer

Katherina Limneos

Leuk je te ontmoeten!

Super leuk om je hier te ontmoeten, laten we samen op ontdekking gaan!

Ik ben een enthousiaste Limbuger uit Peer. Enorm gepassioneerd door reizen, er is niets zo heerlijk als op een nieuwe bestemming aan te komen en hier helemaal in op te gaan. Vooral de unieke & authentieke belevingen en het contact met de lokale bevolking spreken me enorm aan. Niet de toeristische paden maar de ongerepte en pure plaatsjes.

Afgestudeerd als maatschappelijke assistente merkte ik al gauw dat dit toch niet mijn pad was. Ik trok mijn 7 mijlslaarzen aan en ging op een cruise schip werken. 5 maanden heerlijk de wereld rond gecruised. Van Alaska tot China, Japan, Vietnam, Frans Polynesië, Bahama’s, Brazilië,… Zoveel onvergetelijke ervaringen! Ik kwam in contact met een passagier die me een job aanbood in Los Angeles. Een unieke kans die ik met beide handen aannam. Een jaar heb ik voor hun bedrijf gewerkt en muziekcruises uitgewerkt, gepromoot en groepen begeleid op cruise schepen. Las Vegas, San Diego, Miami, Key West, New York, Mexico,… Het was een geweldige tijd! Ik mag me dan ook zeker een cruise specialist noemen.

Eenmaal in België heb ik me bijgeschoold als reisagent en toen was ik vertrokken. Ondertussen heb ik al meer dan 10 jaar ervaring in de reissector en nog véél meer bestemmingen mogen ontdekken.

Ik heb me gespecialiseerd in huwelijksreizen en trouwen in het buitenland. Malediven, Dubai, Jamaica en Griekenland zijn prachtige bestemmingen hiervoor en deze heb ik ook bezocht. Zo heb ik ook een trouw gepland met 20 personen naar Kreta. Met daarbij de wettelijke nodige documenten om te mogen trouwen in Griekenland tot de ceremonie, kapster, make-up, bloemen, diner,…

Als Griekse in hart en nieren ben ik ook gespecialiseerd in Griekenlandreizen. Corfu, Paxos, Rhodos, Chios, Samos, Lefkas, Kefalonia, Peloponnesos, Ithaki, Epiros, Limnos, Lesbos, Andros, Kythira, West-Kreta & Zuid-Kreta zijn allemaal unieke en authentieke bestemmingen waarover ik je met veel plezier kan adviseren uit ervaring met mijn persoonlijke verhalen en contacten.

Ik hou ervan om Travel Counsellor te zijn omdat ik volledig onafhankelijk ben en mijn eigen ding kan doen op maat uitgewerkt van jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. Daarvoor kan ik beroep doen op een zeer uitbreid aanbod en lokale contacten wat het enorm boeiend maakt en ik unieke ervaringen en belevingen kan aanbieden.

Ik help je met heel veel enthousiasme en heel veel plezier verder! Voor elk budget en voor elk type reis stel ik met veel zorg en oog voor details een reis voor jou samen. Je kan ook een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek en ik kom ook aan huis of op locatie.

Neem zeker contact op en dan ontmoeten we elkaar weer gauw!

signature

Neem contact met mij op

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van je!

Volg mij op social media