Welkom op mijn persoonlijke pagina


Uw vakantie, onze passie!

Waarom? Hier zijn de 5 redenen om uw reis bij ons te boeken:
- Gepersonaliseerd reisadvies waar en wanneer u het wenst
- Eigenwijze no-nonsense aanpak
- Dynamisch aanbod van gans de wereld
- Goeie service aan een eerlijke prijs
- Zekerheid en betrouwbaarheid!

Heeft u al zin gekregen om uw vakantieplannen met ons door te nemen? Maak dan een vrijblijvende afspraak en begin uw zorgeloze vakantie. Als u ons eenmaal geprobeerd heeft, wil u niet meer anders!

Wie zijn we? Jeroen Adriaenssens en Tom Vleugels, 2 oud-studenten Toerisme. Afgestudeerd in 1999 scheidden onze wegen. Jeroen heeft gewerkt als reisagent en als inside sales bij een Amerikaanse luchtvaartmaatschappij. Tom ging werken als sales representative bij een Aziatische luchtvaartmaatschappij. Elkaar teruggevonden op een punt in ons leven waar we allebei iets wilden doen met de ervaring die we hadden opgedaan, besloten we te starten als duo Travel Counsellors. Een concept dat onze visie volgt: een doorgedreven persoonlijke service, zelfstandig werken en de hele wereld kunnen aanbieden aan onze klanten!

Tom: "Dankzij mijn vorige job een groot stuk van Zuidoost Azië gezien, vooral Thailand en Nieuw-Zeeland. Mijn grootste favoriet is Nieuw-Zeeland. Het is een land dat een heel continent aan landschappen aanbiedt in 1 enkel land. Wat me daarnaast is bijgebleven is Cambodia. Angkor Wat, natuurlijk! Maar evenzeer de akelige Killing Fields en de krekels en rambutan als snack. Wat er nog op mijn bucket lijst staat? IjJsland, de Zijderoute en Peru. Variation is the meaning of life..."

Jeroen: "Ik heb het geluk gehad al veel natuurwonderen over de hele wereld te mogen aanschouwen. Vooral de onmetelijke schoonheid van Patagonie is me bijgebleven. Ik voelde me één met de natuur in het fantastische nationaal park van Torres del Paine. Daarnaast is de kleurrijke verscheidenheid van Indonesië me bijgebleven, van vulkanen tot koraalriffen. Wat nog op mijn lijstje staat om te bezoeken? Nieuw-Zeeland en Peru."

Van standaard pakketreis tot super de luxe reis op maat. Van korte city trip tot wereldreis. Van wild feestweekend in Madrid tot romantische huwelijksreis in Bali. Van riviercruise over de Donau tot ontdekkingscruise naar Antarctica… U droomt het, wij zoeken het voor u uit. We zullen er alles aan doen om voor uw de ideale reis vast te leggen volgens uw wensen en uw budget. Ofwel boeken we bij een touroperator, ofwel maken we de reis à la carte. Deze flexibele manier van werken stelt ons in staat om voor u de perfecte reis samen te stellen.

Signature

CONTACT

Als uw persoonlijke Travel Counsellor help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om uw reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van u!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haalt u er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ +32 (0) 486 553959 / +32 (0) 486 173144

Terug Naar Boven