Welkom op mijn persoonlijke pagina


De wereld is zo onwezenlijk groot en elk land heeft zijn unieke en prachtige plaatsjes.
Elke cultuur laat zich graag beleven en elke omgeving laat zich graag ontdekken.
Don’t listen to what they say, go see !

10 jaar geleden heb ik van mijn passie en mijn drive, mijn beroep kunnen maken als reisadviseur. Tijdens deze tijd heb ik ontzettend veel reisverhalen verzameld en heb ik deze gebundeld tot een boek vol kennis die ik nu graag verder met jullie wil delen.
Vertel me je reisdromen en laat ons samen werken aan een prachtig avontuur!

Als Travel Counsellor kan ik uw wensen op #1 plaatsen en ik ben ervan overtuigd dat we samen terug een prachtig reisverhaal zullen schrijven.
De wereld is groot, zo is ook het aanbod.

Wordt de volgende vakantie een verblijf in Griekenland? Of liever Spanje deze keer? Toch een keertje met de auto weg? Wat dacht je van een avontuurlijke reis door Noorwegen? Of heeft de VS je zintuigen geprikkeld? Laat je je toch liever verleiden door een citytrip naar Londen of een cruise op de Middellandse zee?
Ik maak mijn tijd vrij voor u. Dit kan steeds bij mij op kantoor, bij u thuis of op een andere gezellige locatie, via mail of telefoon.

De tijd, die u waarschijnlijk soms ontbreekt, kan ik voor u vrijmaken om in het grote net te zoeken naar uw perfecte vakantie.
Voor elk budget en elke reiswens kan u bij mij terecht.

Laat ons even gezellig je reisplannen overlopen, ik leid je langs alle mooie plaatsen.
Tot binnenkort!
Groetjes,
Hannelore

Signature

CONTACT

Als uw persoonlijke Travel Counsellor help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om uw reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van u!

Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 0032-472436673

Terug Naar Boven