Welkom op mijn persoonlijke pagina


We travel not to escape life, but for life not to escape us

Er is geen enkel citaat waar ik me beter in kan herkennen. Nieuwe plekken ontdekken, andere culturen ervaren, nieuwe mensen leren kennen, … Het geeft me zo’n fijn gevoel om telkens weer te ontdekken dat er nog zoveel meer is.

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Greetje en ik maak er graag mijn persoonlijke missie van om jou datzelfde mooie gevoel te laten ervaren.
Door mijn jarenlange ervaring in de toeristische sector heb ik al een aardig stukje van onze mooie wereld gezien, al blijft mijn wishlist eindeloos lang. Na mijn opleiding ging ik enkele jaren werken als reisleidster in Spanje, Egypte en Griekenland. Bij mijn terugkeer in België ging ik aan de slag in een reisbureau en ging het avontuur gewoon verder. Door mijn ervaring kan ik terugkijken op een heleboel momenten en herinneringen die ik mijn leven lang zal koesteren:
• door Havana cruisen met een oldtimer-cabriolet
• ongekende geuren opsnuiven en lekker verdwalen in de souks van Marrakech
• met paard en kar langs de piramides in Gizeh rijden en ronddwalen in de tempels en graven in Luxor
• van de adembenemende zonsondergang op Key West genieten met een lekkere cocktail in de hand
• wegdromen in de prachtige Moorse paleizen in Andalusië
• de imposante Maya sites in Mexico verkennen en helemaal opgaan in hun mystiek
• met mijn gezin gaan raften en ziplinen in de Soca-Vallei in Slovenië

Urenlang kan ik doorvertellen over deze en nog zoveel andere bijzondere plekken en momenten.
Stop dus met surfen van site naar site, leg die brochures aan de kant en neem contact op met mij.
Ik ontzorg en inspireer je met ontzettend veel plezier. Jij vertelt me wat over jezelf, je wensen en je dromen en samen doen we deze uitkomen.
Ik maak voor jou de perfecte reis, helemaal op maat. Vliegtickets, verblijf, transfers, huurwagen, uitstappen, … Alles regel ik voor jou. Het enige dat jij moet doen? Voor de volle 100% genieten, ontdekken en ervaringen opdoen!

Signature

CONTACT

Als uw persoonlijke Travel Counsellor help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om uw reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van u!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haalt u er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ +32 483 47 99 89

Terug Naar Boven