Greetje Bosmans


Greetje Bosmans

Welkom op mijn persoonlijke pagina


“We travel not to escape life, but for life not to escape us”

Er is geen enkel citaat waar ik me beter in kan herkennen. Wat is er nu mooier dan herinneringen voor het leven maken op plekken waar je ooit van droomde? Nieuwe plekken ontdekken, voelen dat je leeft, voelen dat er nog zo veel meer leeft en bestaat dan je ooit voor mogelijk hield. Dàt is leven, en dat is het gevoel dat ik niet wil laten ontsnappen.

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Greetje en ik ben helemaal gebeten door de reismicrobe. Wanneer ik gebeten werd? Op een van onze familievakanties samen met mijn ouders en zus in Oostenrijk, toen ik op mijn 16e verjaardag tot aan mijn knieën in de sneeuw stond. Niks bijzonders? Toch wel, want ik ben jarig in juli. Ik vond dat toen zo’n bijzonder moment en besloot dat het daar niet bij zou blijven.

Ik ging een opleiding “reisagent” volgen en al snel was ik weg. Letterlijk. Ik ging een paar jaar werken als reisleidster en woonde in Spanje, Egypte en Rhodos. Bij mijn terugkeer in België ging ik aan de slag in een reisbureau en ging het avontuur gewoon verder. Door mijn ervaring kan ik terugkijken op een heleboel herinneringen die ik mijn leven lang zal koesteren:
• met een oldtimer-cabrio door oud-Havana rijden
• ongekende geuren opsnuiven en lekker verdwalen in de souks van Marrakech
• urenlang door de woestijn rijden, kleine dorpjes aan de oevers van de Nijl uit het niets zien verschijnen om me vervolgens zo immens klein te voelen toen ik uiteindelijk door de tempels en de Vallei Der Koningen in Luxor dwaalde
• de adembenemende zonsondergang op Key West met een lekkere cocktail in de hand en de dag nadien de zonsopgang aan het “Southern Most Point” meepikken
• helemaal betoverd worden door de pracht en praal van de majestueuze Moorse paleizen in Andalusië
• de eindeloze lange snelweg van Playa del Carmen naar Chichen Itza, zonder ook maar één andere auto te passeren om -eenmaal aangekomen- helemaal op te gaan in de mystiek van de Maya’s en hun imposante bouwwerken

Urenlang kan ik doorvertellen over deze en nog zoveel andere bijzondere plekken en momenten.

Mijn missie? Jou ook zo’n momenten laten beleven, en dat zonder dat je zelf de handen uit de mouwen moet steken. Ik ben er om je te ontzorgen.
Stop dus met surfen van site naar site, leg die brochures aan de kant en neem contact op met mij!
Jij vertelt me wat over jezelf, je wensen en je dromen en samen doen we deze uitkomen.
Ik maak voor jou de perfecte reis, helemaal op maat. Vliegtickets, verblijf, transfers, huurwagen, uitstappen, … Alles regel ik voor jou. Het enige dat jij moet doen? Voor de volle 100% genieten, ontdekken en ervaringen opdoen!

Signature

CONTACT

Als uw persoonlijke Travel Counsellor help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om uw reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van u!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ +32 483 47 99 89

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haalt u er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven