Cruise Scandinavië

Cruise 15 dagen Scandinavië vanaf €7.800 p.p.

Ga op ontdekking naar de Schotse eilanden, Deense steden en IJslandse fjorden. Deze bijzondere werelden komen samen om een uitgebreide reis van extravagante proporties te creëren. Cruise naar onder andere de Faroer Eilanden!

Tijdens de reis ervaar je de mysterieuze Orkneys, waar prehistorische nederzettingen zich herbergen. Buitenaards IJsland komt in beeld met blauwe thermische lagunes tegen zwarte lavasteenlandschappen. Je vaart daarna ten zuiden van de poolcirkel op weg naar Skagen, genesteld op het noordelijkste puntje van het vasteland van Europa en bekend om zijn ongebruikelijke zandstranden.

Alle reizen zijn inclusief high speed unlimited Wi-Fi, toegang tot 18 verfijnde eet- en drinkgelegenheden, waaronder zes restaurants, vijf lounges en in-suite dining, ongelimiteerde drankjes, heerlijke wijnen, premium sterke dranken, een welkomstfleschampagne, fooien aan boord en meer.*

*Exclusieve vergoeding geldt voor twee locaties

Voorwaarden:

Inclusief: • Vanafprijs is per persoon (o.b.v. dubbele bezetting) en exclusief reserveringskosten en Calamiteitenfonds. • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode. • Alle genoemde tarieven en routes zijn onder voorbehoud van (prijs)wijzigingen.

Cruise 15 dagen Scandinavië vanaf €7.800 p.p.

Wat is inbegrepen

Verdere informatie en voorwaarden: Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Belgium BVBA. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de voorwaarden van het Garantiefonds reizen en/of de Algemene voorwaarden (terug te vinden op http://www.travelcounsellors.be) van toepassing.

Het aanbod en de prijzen in deze mail zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking wordt €25 reserveringskosten in rekening gebracht.