Welkom op mijn persoonlijke pagina


Welkom op mijn pagina!

Hoi, ik ben Fara, Faverita. Na jaren van reizen rond de wereld vond ik het tijd om mijn passie te delen met andere mensen die net als ik genieten van het reizen, ontdekken van andere landen en culturen en die onbezorgd willen genieten van een vakantie.

Ik wil je meenemen naar de mooiste bestemmingen die onze planeet te bieden heeft.
Daarbij gebruik ik zo goed mogelijk mijn expertise om je een onvergetelijke reis te bezorgen.

Geraak je ook niet wijs uit de duizenden aanbiedingen die je online vindt? Heb je graag zekerheid dat je kostbare reis honderd procent goed gepland en geboekt is en ben je op zoek naar dat extraatje dat je ergens anders niet vindt, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik maak tijd voor jou, om te luisteren naar wat jij leukt vindt, wat voor jou belangrijk is en wat je echt wil beleven op je reis.
Daarna ga ik aan de slag en zorg ervoor dat ik het beste pakket voor je samenstel.
Van het eerste gesprek tot je weer terug thuis bent sta ik ter beschikking zodat je tenvolle kan genieten van je vakantie.

Is het een reis dichtbij, ga je liever naar Asia, de USA of Afrika, een citytrip of weekje aan zee. Vlietuig, auto of met de boot, het maakt niks uit. Ik vind voor jou wat best bij je past.

Faverita’s travel staat garant voor service, vakkennis en kwaliteit.
Alles wat je nodig hebt om je het allerbeste te bieden.
Contacteer me vrijblijvend voor een gesprek en samen zoeken we je perfecte reis.
Dromen zijn immmers geen bedrog als het over reizen gaat.

Better to see something once than hear about it a thousand times.

Signature

CONTACT

Als uw persoonlijke Travel Counsellor help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om uw reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van u!

Terug Naar Boven