Cruise Aruba, Curacao & Panamakanaal

10-daagse cruise vanaf €1219 p.p.

Vanaf

€1219

Neem contact op met Caroline op +32 484 726097 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: BWLT18OCT3 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 29/03/2020

Verken de grote verscheidenheid aan Caraïbische bestemmingen en boek je volgende avontuur op zee. Maak een cruise tot diep in de zuidelijke Caribbean naar de zonnige Nederlandse Antillen, waar restauranthouders en handelaren je verwelkomen in het Creools. Deze taal wordt hier overal gesproken. Tijdens deze 10-daagse cruise aanschouw je ook het indrukwekkende Panamakanaal, een technisch wonder dat twee machtige oceanen met elkaar verbindt.

Tijdens deze cruise ervaar je de Gatunsluizen en het Gatunmeer, waarna het schip via dezelfde sluizen terugvaart naar de Caraïbische Zee. Bezoek ook groen Costa Rica, waar je in het regenwoud prachtig blauwe vlinders langs dommelende luiaards kan zien vliegen.

Oranjestad, Aruba
Het winderige Nederlandse eiland Aruba, gelegen voor de kusten van Venezuela en Colombia, voelt aan als een andere wereld. Ontspan in de schaduw van een wuivende Divi Divi-boom op een ongerept strand, of verken ongetemde kustkliffen in een exotisch landschap vol cactussen. Slechts één dag op Aruba kan leiden tot een leven vol verhalen.

Willemstad, Curaçao
De hoofdstad van Curaçao, Willemstad, is bijna net zo oud als een beroemdere Nederlandse nederzetting en werd gesticht in 1634, slechts 10 jaar na Nieuw Amsterdam, later New York genoemd. Het historische centrum is een unieke mix van de Nederlandse bouwkunst en de pasteltinten van de Caribbean, de puntgevelhuizen met uitzicht op Sint Annabaai, een waterweg die de stad scheidt in twee delen en de Caribbean verbindt met de beschermde Schottegat Baai. Het hele historische centrum van Willemstad is door UNESCO erkend als werelderfgoed.

Cruise Over Het Gatunmeer En Het Panamakanaal
De bouw van het Panamakanaal is een van de epische verhalen uit het verleden, een ouderwets verhaal over ingenieurs, ambitie en moed. Voor degenen die nog nooit over het Panamakanaal zijn gevaren is het misschien een verrassing dat slechts enkele delen ervan, alleen de uiteinden, bestaan uit de smalle kanalen en sluizen die zo vaak worden gefotografeerd. In het midden ervan ligt het enorme kunstmatige Gatúnmeer.

Wat is inbegrepen

10-daagse cruise o.b.v. volpension met vertrek en aankomst in Fort Lauderdale


10-daagse cruise vanaf €1219 p.p.


Voorwaarden

Verdere informatie en voorwaarden: Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Belgium BVBA. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de voorwaarden van het Garantiefonds reizen en/of de Algemene voorwaarden (terug te vinden op http://www.travelcounsellors.be) van toepassing.


Het aanbod en de prijzen in deze mail zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking wordt €28 reserveringskosten in rekening gebracht.


Terug Naar Boven