Workation

18 August 2021

Ga een dagje werken in een fijn hotel of pak uit en boek meteen een week in een huisje in de natuur. Meer dan goede wifi, een comfortabele werkplek en het advies van je Travel Counsellor heb je niet nodig!  Hieronder 3 reisideeën.

Werken in een tiny house

Altijd al eens willen ervaren hoe het is om in een tiny house te leven? Vraag je Travel Counsellor dan eens naar de tiny houses in Droompark Maasduinen in Limburg. Het huis is dan wel klein, maar er staat een fijne grote houten tafel in waar je prima aan kunt werken. In je pauze maak je een fijne wandeling in de omgeving. Want het tiny house ligt midden in de natuur. En ja, het wifibereik is er perfect! De huisjes liggen aan een openlucht binnenplaats met vuurplek en er is een hottub aanwezig. Genoeg tijd dus voor ontspanning in de avonduurtjes.

Op een statige workation in Luik

Een prettig bureau: check. Goede wifi: check. Komen de muren soms ook op je af? In dit hotel in het gezellige Luik waan je je even in een andere wereld. Bij het Van der Valk Hotel Sélys Liège kom je werkelijk niets te kort. Dit hotel biedt een sfeervolle werkplek en is gelegen in het historische, culturele en commerciële hart van de “cité ardente” of “vurige stad”. Er is een spa en wellness om je na een dag hard werken weer helemaal op te laden.

Bureau met uitzicht op zee

Werken met het geluid van de golven op de achtergrond, dat geeft pas een vakantiegevoel. Het Beachhouse Hotel in Zandvoort is van alle gemakken voorzien. Vanaf je bureau kijk je uit over het strand en de zee. Op deze manier werken is zeker geen straf! Tussen het werken door haal je een frisse neus op het Franse balkon en aan het einde van de dag ga je uiteraard het strand op. Kortom ontspannen werken aan zee.

Benieuwd naar onze andere reisideeën voor 2021? Volg ons!

Deel dit:


Travel Counsellors helpt dagelijks tientallen mensen met het creëren van reiservaringen om nooit te vergeten. Welke bestemming u ook in gedachten heeft, uw Travel Counsellor denkt graag met u mee.
Vind uw Travel Counsellor
Terug Naar Boven