Persoonlijk, kleinschalig en 4-sterren comfort op Aruba

29 March 2022

Paradera Park Aruba
Genieten op het relaxte ritme van het Arubaanse leven, dat doe je bij dit kleinschalige paradijsje. Een verblijf bij Paradera Park Aruba heeft veel verrassende voordelen. Het ligt midden op het eiland, weg van de toeristenbubbels, waardoor je er alle kanten op uit kunt. Je hebt ook nog eens het gemak van parkeren voor de deur. Hier verblijven betekent Aruba op een andere manier beleven, lees: minder toeristisch. Een huurauto is wel een vereiste, maar heel goed te doen, want rijden op Aruba is overzichtelijk én veilig.

Home away from home
Paradera Park Aruba is thuiskomen, want de bedden slapen geweldig, je hebt je eigen keuken, én goede Wi-Fi. Tel daarbij op, de service en voorzieningen, die niet onder doen voor die van de luxe hotels aan de kust. Het zijn vooral de details, de kleinschaligheid en persoonlijke aandacht die het grote verschil maken.

Kleinschalig en persoonlijk
Alle 17 appartementen bevinden zich op de begane grond of de 1e etage, alle met balkon of terras én een keuken. Zelf je ontbijt klaarmaken en altijd een koel drankje binnen handbereik, wel zo makkelijk, bovendien ligt de supermarkt op maar 3 minuten loopafstand. In de prachtig onderhouden tuin van Paradera Park is het ook prima toeven, er is een zwembad met zonneterras, verder gezellige zitjes, hangmatten en BBQ’s voor wie zelf een steak of een visje wil grillen. 

Hotelservice
Werkelijk aan alles is gedacht om het de gasten naar de zin te maken, Het begint al bij de online check-in, je krijgt dan toegang tot het gastenportaal met veel informatie. Denk aan een uitgebreide routebeschrijving en de Aruba guide met allerlei tips. Allemaal bedoelt om je een onvergetelijke en onbezorgde vakantie te bezorgen. De eigenaren, Debby en Henk, doen er alles aan om het de gasten naar de zin te maken. Ze kunnen van alles regelen van een gevulde picknickmand, koelbox, strandstoelen, een toertje tot restaurant tips.

Deel dit:


Travel Counsellors helpt dagelijks tientallen mensen met het creëren van reiservaringen om nooit te vergeten. Welke bestemming u ook in gedachten heeft, uw Travel Counsellor denkt graag met u mee.
Vind uw Travel Counsellor
Terug Naar Boven