In luxe genieten op Curaçao

29 March 2022

Curaçao Marriott Beach Resort
Voor wie Curaçao op zijn wensenlijstje heeft staan, tippen wij dit vijfsterrenresort. Zo’n hotel die alle boxjes lijkt af te vinken, van wuivende palmbomen en een heerlijk strand tot alle luxe faciliteiten die je maar kunt wensen. Dankzij de uitstekende ligging is het Marriott Beach Resort ook nog eens de ideale uitvalsbasis om de rest van het eiland te verkennen. Tel hier de prachtige kamers, faciliteiten en service bij op, en je kunt niet anders concluderen dan dat dit een heerlijk luxe verblijfadres is.

Luxe hotspot
Na een complete renovatie is er veel vernieuwd, er is een hele nieuwe verdieping bijgekomen en er zijn suites toegevoegd. De inrichting is elegant Caribisch, ongedwongen maar smaakvol. De ligging ideaal, direct aan zee, tussen de luchthaven en Willemstad. De 336 luxe en ruime kamers hebben een balkon of terras en zijn verdeeld over vier verdiepingen.Caribbean vibes
De hotelentree biedt direct toegang tot de open lobby en een royale lounge, waarbij het uitzicht op zee direct in het oog springt. Het levendige middelpunt is de bar, waar cocktails, bier en wijnen van de uitgebreide drankenkaart geserveerd worden. Met restaurants als Zala Gastro Lounge en Izakaya Sushi Bar hebben gasten onder andere keuze uit shared dining dishes en dagverse sushi. Voor een grab&go van o.a. een broodje, koffie of smoothie is er naast de lounge de Papiamento Marketplace.


Vertoeven aan zee
In het verlengde van de lobby en lounge ligt op een niveau lager het eerste zwembadterras met rondom palmbomen, ligbedden en parasols. Hieraan grenst het ÇSpice-restaurant, het fitnesscentrum en de kidsclub. Even verderop, direct aan het strand, bevindt zich het tweede zwembadterras voor adults only. Gasten kunnen kiezen voor service aan een ligbedje of naar het restaurant aan zee gaan, de Salty Iguana Ocean Grill, voor een verkoelend drankje, een beach bite of maaltijd. Voor joggers en wandelaars is er een speciaal aangelegd pad.

Deel dit:


Travel Counsellors helpt dagelijks tientallen mensen met het creëren van reiservaringen om nooit te vergeten. Welke bestemming u ook in gedachten heeft, uw Travel Counsellor denkt graag met u mee.
Vind uw Travel Counsellor
Terug Naar Boven