Boutique luxury op Bonaire

28 March 2022

Al ruim 30 jaar biedt Harbour Village Bonaire haar gasten luxe, privacy en excellente service in een Caribbean ambiance. Alles wat je mag verwachten van dit meest luxe resort op Bonaire.

Het enige privéstrand op Bonaire
Als gast ervaar je hier het beste van twee werelden. Enerzijds een luxe resort met het mooiste strand voor de deur en anderzijds de gemoedelijkheid van dit meest authentieke eiland van de ABC. Kortom een ‘perfect match’ voor een exclusieve beleving in de Caribbean. Het private resort ligt verscholen in een tropische tuin niet ver van Kralendijk, de hoofdstad van Bonaire. Er is verder een pittoreske jachthaven, 5-sterren PADI duikcentrum, Spa en tafelen doe je in het restaurant aan zee. 

 

         
Slapen direct aan zee
De Beachfront Suites liggen direct aan het strand met een aparte slaapkamer, grote badkamer en een kingsize bed om van te dromen. De inrichting heeft een elegante eigentijdse sfeer met frisblauwe decoraties. Ben je een early-bird of hou je gewoon van koffie op elk moment van de dag, dan zit je hier ook goed, want elke kamer heeft een Nespresso apparaat én een fridge, dus altijd een koel drankje in de buurt. Zin in een hapje of een drankje? In nog geen 2 minuten wandelen loop je via het strand naar het restaurant.

Beachfront Suites
Er zijn 2 type Beachfront Suites die zijn verspreid over de 1e etage (Upstairs) en de begane grond (Premier). Wil je een eigen terras met tuintje en direct toegang tot het strand dan kies je voor de Premier en stel je iets meer privacy op prijs dan is de Upstairs de perfecte keuze.

 

Deel dit:


Travel Counsellors helpt dagelijks tientallen mensen met het creëren van reiservaringen om nooit te vergeten. Welke bestemming u ook in gedachten heeft, uw Travel Counsellor denkt graag met u mee.
Vind uw Travel Counsellor
Terug Naar Boven