10 redenen om je reisplannen te bespreken met een persoonlijke reisadviseur - deel 4

03 April 2020

Vakblad Travel360° Benelux heeft een lijst opgesteld met 50 redenen om je reisplannen te bespreken met een reisadviseur. De top 20 hebben wij inmiddels met jullie gedeeld, hier de nummers 31 tot en met 40. Wil je zelf de uitmuntende service van een reisadviseur ervaren? Vind dan hieronder jouw persoonlijke Travel Counsellor.

  1. Reputatie: je persoonlijke reisadviseur wordt erkent in de omgeving waar hij of zij werkzaam is. De reisadviseur heeft zijn/haar bedrijf opgezet op basis van tevreden klanten. Een goede reputatie is iets wat je moet verdienen, elke dag opnieuw. De kans is groot dat jij zelf klanten van je reisadviseur kent en weet hoe tevreden zij zijn.

  2. Je bent Babyboomer, Millennial, Generatie X, Y of Z? Je reisadviseur ziet meer dan een label: hij of zij ziet een klant met specifieke eisen en wensen en geeft je op basis daarvan adviezen, niet op basis van een etiket.

  3. Wat is flexibiliteit waard? Je reisadviseur weet wanneer het nodig is om maanden van te voren te boeken en wanneer dat echt niet hoeft. Dat levert geld op en gemoedsrust.

  4. One stop shopping: je reisadviseur kan meer voor je doen dan alleen je reis boeken. Hij of zij kan een restaurant aanbevelen, excursies boeken en je vakantie net dat beetje extra geven. Service heet dat. Ook ter plaatsen. Je reisadviseur is slecht een telefoontje van je verwijderd.

  5. Studentenkorting. Beste student, wist je dat je op heel wat plaatsen in de wereld korting krijgt met je studentenkaart? Je persoonlijke reisadviseur geeft advies.

  6. Gaan of niet gaan? Je reisadviseur is het beste geïnformeerd wanneer er op een bestemming een natuur- of politiek probleem is. Hij of zij kan op basis van officiële berichtgeving je echte adviezen geven.

  7. Goede reisliteratuur. Op zoek naar een goede reisgids? Vraag even raad aan je reisadviseur. Dan koop je wellicht dat ene, steengoede boek in plaats van drie boekjes waarin eigenlijk hetzelfde staat.

  8. Lokale wetten en gewoontes: je reisagent zal je adviseren over de belangrijkste verschillen tussen de lokale wetten en de wetten van je bestemming.

  9. Transport in kleine, verre landen. Je persoonlijke reisadviseur kan je adviseren over de beste lokale transportmogelijkheden, inclusief een idee over de prijs. Dan sta je heel wat sterker ter plaatsen!

  10. Je reisadviseur kent de beste internetsites en-tools en kan je adviseren over welke informatie je voor en tijdens de reis het best kunt raadplegen: individuele reis trackers, goede weersvoorspellers, informatie over de specifieke plekken die je zal bezoeken… je reisadviseur kent ook het internet als geen ander!

Deel dit:


Travel Counsellors helpt dagelijks tientallen mensen met het creëren van reiservaringen om nooit te vergeten. Welke bestemming u ook in gedachten heeft, uw Travel Counsellor denkt graag met u mee.
Vind uw Travel Counsellor
Terug Naar Boven