5 top kerstcadeaus voor reisliefhebbers

03 April 2020

Op zoek naar een kerstcadeau voor familie of vrienden die net zo gek zijn op reizen als wij? Bekijk dan eens onderstaande producten!

 1. Wollen Bluetooth Muts
  Zorg ervoor dat je deze winter je oren en hoofd goed warm houdt met de Wollen Bluetooth Muts. Deze wollen muts is voorzien van een ingebouwde koptelefoon die via Bluetooth makkelijk te koppelen is aan je smartphone. De muziek is te bedienen via de knopjes op de zijkant van de muts. Zo zul je nooit meer last hebben van vervelende kabels.
  www.megagadgets.nl


 2. UNA Draagbare BBQ Grill
  Deze draagbare BBQ is dankzij het handige formaat geschikt om mee te nemen op vakantie, naar het strand, of gewoon simpelweg te gebruiken in de tuin. Dankzij de van rvs gemaakte onderdelen, is de BBQ makkelijk schoon te houden. Laat het mooie weer maar komen!
  www.megagadgets.nl


 3. Onbreekbare Glazen
  Deze siliconen glazen zijn een ideaal alternatief voor plastic bekers op festivals of op de camping. Door het buigbare materiaal kun je de glazen eenvoudig opvouwen en gemakkelijk meenemen. De glazen kunnen niet kapot waardoor je ze zorgeloos in je koffer kunt stoppen!
  www.megagadgets.nl


 4. Opblaasbare stoel
  Deze, gemakkelijk met lucht te vullen, opblaasbare stoel is de perfect reisgadget! Neem hem mee naar je favoriete picknickspot, het strand of de tuin en geniet overal van comfort. Deze stoel tilt chillen naar een hoger level!
  www.radbag.nl


 5. Theeset voor op reis
  Voor iedereen die houdt van reizen, maar het liefst geen kopje thee overslaat: de Be-Bop theeset. De theekan, theemok en theezeef zijn handig verpakt in een kleine stevige zak en gemaakt van stevig materiaal.
  www.radbag.nl

Deel dit:


Travel Counsellors helpt dagelijks tientallen mensen met het creëren van reiservaringen om nooit te vergeten. Welke bestemming u ook in gedachten heeft, uw Travel Counsellor denkt graag met u mee.
Vind uw Travel Counsellor
Terug Naar Boven