Overzicht


Frankrijk is: wijngaarden ontdekken van de Elzas tot aan Bordeaux, fietsen van Bretagne naar de Pyreneeën, grotten bezoeken in de Ardèche, kanoën over de Dordogne rivier, genieten van zon en strand aan de kust, de ongereptheid bewonderen van de bergen, cultuur snuiven in de steden en nog zo veel meer! Niet alleen de hoofdstad Parijs leent zich goed voor een korte citytrip. Ook steden als Lille, Lyon, Nice, Marseille, Nantes of Montpellier zijn prima bereikbaar per trein of per vliegtuig. Perfect voor een lekker weekendje weg en om in Franse sferen te komen.

Nieuwste aanbiedingen


Travel Counsellors heeft toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, waardoor het mogelijk is om je het meeste exceptionele aan te bieden. Kijk eens naar onze recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact op met je Travel Counsellor. Je Travel Counsellor komt met het perfecte aanbod, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Travel Counsellors helpt dagelijks tientallen mensen met het creëren van reiservaringen om nooit te vergeten. Welke bestemming u ook in gedachten heeft, uw Travel Counsellor denkt graag met u mee.
Vind uw Travel Counsellor
Terug Naar Boven