Musical Cruise 2023

7 nachten Musical Cruise vanaf €2.229 p.p.

De Musical Cruise 2023 vertrekt op 10 juni 2023 vanuit Barcelona. Op de route liggen het schitterende Valencia, met haar oude binnenstad en prachtig kerken, het hippe eiland Ibiza, Corsica en La Spezia alvorens de reis eindigt in Rome!

Nooit eerder was er bij de Musical Cruise zóveel inclusief; jouw drankpakket, fooien, internet-toegang, transfers, vluchten én musical entertainment van top niveau zijn allemaal in de prijs inbegrepen. Een compleet verzorgde reis die je nooit zult vergeten!

Voorwaarden:

Inclusief: • Vanafprijs is per persoon (o.b.v. dubbele bezetting) en exclusief reserveringskosten en Calamiteitenfonds • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode. • Alle genoemde tarieven en routes zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en (prijs)wijzigingen. • Schip: Celebrity Edge

7 nachten Musical Cruise vanaf €2.229 p.p.

Wat is inbegrepen

Verdere informatie en voorwaarden: Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Belgium BVBA. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de voorwaarden van het Garantiefonds reizen en/of de Algemene voorwaarden (terug te vinden op http://www.travelcounsellors.be) van toepassing.

Het aanbod en de prijzen in deze mail zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking wordt €25 reserveringskosten in rekening gebracht.