De schatten van de Caribische Zee

Cruise 10 dagen Caribische Zee vanaf €3.050 p.p.

Deze reis toont de schoonheid van Moeder Natuur boven en onder het oppervlak van de Caribische Zee. Je begint op Barbados, een eiland met wonderen! Vliegende vissen, groene apen, ondergrondse watervallen en ga zo maar door.

Niet te vergeten de torenhoge banyanbomen met ruige luchtwortels die de inspiratie vormden voor de naam van het eiland, de "bearded ones". Je gaat door naar Sunday Island, waar het hele jaar door potvissen in het water zwemmen en oeroude regenwouden te bewonderen zijn. Omring je met azuurblauw water en rust op Bonaire, dat wordt beschouwd als de hoofdstad voor kustduiken en de geboorteplaats van het windsurfen. Dan is het tijd voor Willemstad, een UNESCO-juweel, met felgekleurde Nederlandse gebouwen met puntgevels die op een tropisch Amsterdam lijken.

Alle reizen zijn inclusief high speed unlimited Wi-Fi, toegang tot 18 verfijnde eet- en drinkgelegenheden, waaronder zes restaurants, vijf lounges en in-suite dining, ongelimiteerde drankjes, heerlijke wijnen, premium sterke dranken, een welkomstfleschampagne, fooien aan boord en meer.*

*Exclusieve vergoeding geldt voor twee locaties

Voorwaarden:

Inclusief: • Vanafprijs is per persoon (o.b.v. dubbele bezetting) en exclusief reserveringskosten en Calamiteitenfonds • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode. • Alle genoemde tarieven en routes zijn onder voorbehoud van (prijs)wijzigingen.

Cruise 10 dagen Caribische Zee vanaf €3.050 p.p.

Wat is inbegrepen

Verdere informatie en voorwaarden: Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Belgium BVBA. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de voorwaarden van het Garantiefonds reizen en/of de Algemene voorwaarden (terug te vinden op http://www.travelcounsellors.be) van toepassing.

Het aanbod en de prijzen in deze mail zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking wordt €25 reserveringskosten in rekening gebracht.