Relax aan de Jamaicaanse Rivièra

9 dagen vanaf €2746 p.p. incl. vlucht & autohuur

Vanaf

€2746

Neem contact op met Peter op +32 478532238 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: BWLT23AUG2 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 27/09/2019

Gelegen aan de noordoostkust van het eiland, wordt Port Antonio de ‘Jamaicaanse Rivièra’ genoemd vanwege zijn natuurlijke glamour en rijke geschiedenis. Port Antonio combineert authentieke Jamaicaanse roots met een moderne Caribische levensstijl. De tachtig kilometer lange kustlijn van het gebied biedt een aantal van 's werelds mooiste stranden, watervallen, grotten en regenwouden.

Port Antonio is een mekka van natuurlijke attracties - waaronder de iconische Blue Lagoon, raften op de Rio Grande en Somerset en Reach-watervallen. De stad Port Antonio heeft een overvloed aan lokale cultuur genesteld in een ontspannen kustomgeving. Je kunt de Errol Flynn Marina bezoeken, winkelen in de Royal Mall en Musgrave Market of genieten van een avondje uit in een van de levendige rumhutten of nachtclubs.

Blue Lagoon
De tijdloze glamour en uitzonderlijke setting van de Blue Lagoon maakt het een van Jamaica's meest gewaardeerde bestemmingen. De grootste van de lagunes van het eiland is bijna 6 meter diep. Het al beroemde pand landde op de wereldkaart in 1980, toen Randal Kleiser 'Blue Lagoon' met in de hoofdrol Brooke Shields en Christopher Atkins zijn filmdebuut maakte. De Blue Lagoon heeft in de loop der jaren talloze bezoekers aangetrokken. Scènes uit de hitfilm Cocktail van Tom Cruise werden op locatie opgenomen.

Raften op de Rio Grande
Een van de meest begeerde uitstapjes in Port Antonio is een rafttocht over de langzaam kronkelende Rio Grande. De rivier is de geboorteplaats en het fundament van het Jamaicaanse raften dat oorspronkelijk werd gebruikt als een transportmiddel voor het vervoer van de bananenteelt van de lokale plantages naar de levendige haven van Port Antonio. Toen de bananenvraag eenmaal afnam, werden de rafttochten een populaire attractie voor toeristen. Ervaren gidsen die goed op de hoogte zijn van de rivier en het ecosysteem, bemannen nu de met bamboe vervaardigde vlotten. Gasten kunnen ook stoppen bij Belinda's Riverside Canteen voor een authentieke, vers bereide Jamaicaanse maaltijd die direct aan de rand van de rivier kan worden genoten. Zwemmen in de rivier is misschien wel het beste deel van de reis.

Reach Falls
De natuurlijke wereld op zijn best, Reach Falls is gerangschikt als een van de meer uitzonderlijk gelegen watervallen van Jamaica. Gelegen aan de rivier de Driver, worden de watervallen beschut door maagdelijk regenwoud en geaccentueerd door kristalheldere rotsbaden, mooie bamboe-tribunes en draperende wijnstokken.

Somerset Falls
Deze bosovergoten oase is net zo doordrenkt van geschiedenis als van unieke en onovertroffen schoonheid. Gelegen op een voormalige indigo- en kruidenplantage, was de site de thuisbasis van Spaanse kolonisten en heeft nog steeds overblijfselen van veel van de originele aquaducten, waarvan sommige bijna 400 jaar oud zijn. Gekloond door het regenwoud worden de watervallen gecompenseerd door luxueuze diepe rotspoelen, dramatische natuurlijke grotten en prachtige rotsformaties. Eenmaal boven is er ook een grot met 'verborgen watervallen' die per boot kan worden bezocht. Het hoogtepunt is natuurlijk de prachtig trapsgewijze Daniels-rivier. Een scala aan exotische vogels en dieren in het wild vormen de achtergrond voor de Rhythm & Booze-bar en Fusion on the Falls restaurant.

Stranden
In tegenstelling tot andere Caribische eilanden met overbevolkt, all-inclusive attracties, zijn de stranden van Port Antonio over het algemeen afgelegen. Surfen, paardrijden, kajakken, raften op de rivier, privéboottochten, snorkelen, duiken en yoga-retraites zijn slechts enkele activiteiten die op deze locaties kunnen worden gedaan.

Wat is inbegrepen

• Retourvlucht Amsterdam – Sint Maarten via Parijs met KLM • 8 dagen autohuur • Verblijf 7 nachten in een Beach Front Deluxe Suite in Divi Little Bay Resort o.b.v. logies


9 dagen vanaf €2746 p.p. incl. vlucht & autohuur


Voorwaarden

Verdere informatie en voorwaarden: Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Belgium BVBA. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de voorwaarden van het Garantiefonds reizen en/of de Algemene voorwaarden (terug te vinden op http://www.travelcounsellors.be) van toepassing.


Het aanbod en de prijzen in deze mail zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking wordt €28 reserveringskosten in rekening gebracht.


Terug Naar Boven