Club Med Punta Cana

8 dagen vanaf €1.450 per volwassene

Een paradijselijke vakantie tussen de kokospalmen, aan de Caribische Zee! Aan een prachtige turquoise lagune in de Dominicaanse Republiek, verwelkomt Club Med Punta Cana stellen en gezinnen voor een vakantie in het paradijs.

Tussen een strand van 600 meter en een prachtige kokospalmentuin, geniet je van premium services in een idyllische omgeving. Het all-inclusive resort Punta Cana ligt op het adembenemende eiland Hispaniola en verwelkomt zowel stellen als gezinnen voor een onvergetelijke vakantie. Geniet van eersteklas services en neem deel aan unieke activiteiten aan een prachtig panoramisch stuk strand.

Ontdek de Zone 5 Tiara, de Exclusive Collection ruimte, waar je je een echte VIP kunt voelen. Ga naar de nieuwe Zen Oasis, een verfijnde exclusieve schuilplaats voor volwassenen, perfect voor momenten van ontspanning tijdens jouw verblijf. Op zoek naar wat spanning? Beleef CREACTIVE; een creatieve speeltuin geïnspireerd op de wereldberoemde acrobatische shows. Vrije tijd, plezier of zon, waar je ook naar verlangd, dit resort zal het zeker hebben!

Voorwaarden:

Inclusief: • Volpension, lunch en diner zijn inclusief wijn, bier en soda’s • Drankjes en snacks buiten de maaltijd om • Sportlessen en faciliteiten zoals omschreven per resort • Kidsopvang vanaf 4 jaar • Entertainment en shows • Vanafprijs is per persoon (o.b.v. dubbele bezetting) en exclusief reserveringskosten en Calamiteitenfonds • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode. • Alle genoemde tarieven zijn onder voorbehoud van (prijs)wijzigingen. • Dit bedrag is gebaseerd op een superior familiekamer.

8 dagen vanaf €1.450 per volwassene

Wat is inbegrepen

Verdere informatie en voorwaarden: Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Belgium BVBA. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de voorwaarden van het Garantiefonds reizen en/of de Algemene voorwaarden (terug te vinden op http://www.travelcounsellors.be) van toepassing.

Het aanbod en de prijzen in deze mail zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking wordt €25 reserveringskosten in rekening gebracht.