Vier de liefde aan de IJssel

Vanaf €312 per verblijf o.b.v 2 personen

Vanaf

€312

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code BWLT08FEB2

Vertrekdatum: 01/06/2019

Aan de oever van rivier de IJssel vind je één van de meest markante hotels van ons land, het unieke Sandton IJsselhotel. Dit schitterende hotel is gevestigd in een 19de eeuws rijksmonument en biedt een schitterend uitzicht op Deventer.

Eén van de meest prominente Hanzesteden, wat duidelijk wordt als je door Deventer’s gezellige, historische centrum wandelt. De straten zijn vol met winkels, restaurants en culturele trekpleisters. En mocht je geïnteresseerd zijn in wandelen of fietsen dan is de omgeving van Deventer met pittoreske dorpen als Diepenveen, Schalkhaar, Lettele, Okkenbroek en Bathmen of Park De Hoge Veluwe ideaal.

Geniet van een heerlijk diner met uitzicht op de oude stad van Deventer. Na een gezellige avond tafelen kun je de avond voortzetten in de fauteuils in de lounge om daarna weg te dromen in een comfortabel bed.

Maak je verblijf extra ontspannend met een gezichts- of lichaamsbehandeling bij Schoonheidsinstituut Loëlle in Deventer. Een heerlijke oppepper voor de huid. Bij aankomst staat er op je kamer een welkomst-verzorgingssetje voor je klaar zodat het verwennen direct al begint.

Wat is inbegrepen

• 1x Overnachting in een comfort kamer in Sandton IJsselhotel • 1x Geserveerd ontbijt • 2x Retourtickets voor de pont naar het centrum • Behandeling naar keuze (gezichtsbehandeling 120 min of lichaamsbehandeling 90 min) • Gratis toegang tot fitness • Gratis parkeren


Vanaf €312 per verblijf o.b.v 2 personen


Voorwaarden

Verdere informatie en voorwaarden: Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Belgium BVBA. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de voorwaarden van het Garantiefonds reizen en/of de Algemene voorwaarden (terug te vinden op http://www.travelcounsellors.be) van toepassing.


Het aanbod en de prijzen in deze mail zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking wordt €25 reserveringskosten in rekening gebracht.


Terug Naar Boven