Vakantie onder de Portugese zon

8 dagen Algarve vanaf €730 p.p.

Vanaf

€730

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code WLT16

Vertrekdatum: 28/08/2022

Verblijf in Algarve (Portugal) in het Jupiter Algarve Hotel vlak bij het zandstrand en met de jachthaven van Portimão op ongeveer 2 kilometer. Liever even naar de boulevard met winkels, restaurants en bars? Het levendige centrum van Praia da Rocha ligt op wandelafstand.

Het Jupiter Algarve Hotel in Algarve, Portugal heeft een totaal nieuw concept, maar dezelfde essentie. Het concept is gebaseerd op de zee, haar fauna, flora en biodiversiteit. Het hotel is gelegen in Praia da Rocha met een korte wandeling van het zandstrand, de jachthaven, winkels, restaurants en bars vandaan. Een ideale plek voor een onvergetelijk verblijf onder de Portugese zon.

Wat is inbegrepen

• Verblijf 8 dagen in een 2 persoonskamer met landzicht • Retourvlucht Brussel – Faro met Transavia op basis van Economy Class • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode


8 dagen Algarve vanaf €730 p.p.


Voorwaarden

Verdere informatie en voorwaarden: Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Belgium BVBA. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de voorwaarden van het Garantiefonds reizen en/of de Algemene voorwaarden (terug te vinden op http://www.travelcounsellors.be) van toepassing.


Het aanbod en de prijzen in deze mail zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking wordt €25 reserveringskosten in rekening gebracht.


Terug Naar Boven