Rust en ruimte in eigen land

5 dagen Lanaken vanaf €725,- p.p.

Vanaf

€725

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code WLT15OKTBE

Vertrekdatum: 01/12/2020

Geniet van alle rust en ruimte op Domaine La Butte aux Bois in Lanaken, midden in het groen gelegen, aan de rand van Nationaal Park Hoge Kempen. Hier beleef je een 5 days staycation in ultieme luxe. Een diner bij de openhaard in Le Bistrot, een diner in Restaurant La Source** en een verwendag in Spa Retreat La Forêt maken je verblijf compleet.

Nu inclusief:
- 4x overnachting in één van de Domaine kamers
- 4x Luxe ontbijt met bubbels
- 1x 6- gangen diner in “La Source”
- 2x 4- gangen diner in “Le Bistrot”
- Bloemen, Pommery Champagne en chocolade op je kamer bij aankomst

*Gratis extra’s, zoals gratis parkeren, onbeperkt WIFI op het gehele landgoed, Nespresso koffie, vers fruit en bronwater op je kamer, gratis gebruik van Spa Retreat La Foret

Wat is inbegrepen

• Verblijf 4 nachten in een Domaine kamer inlusief: 4x luxe ontbijt met bubbels, 1x 6-gangen diner in “La Source”, 2x 4- gangen diner in “Le Bistrot” en bloemen, Pommery Champagne en chocolade op de kamer bij aankomst • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode.


5 dagen Lanaken vanaf €725,- p.p.


Voorwaarden

Verdere informatie en voorwaarden: Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Belgium BVBA. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de voorwaarden van het Garantiefonds reizen en/of de Algemene voorwaarden (terug te vinden op http://www.travelcounsellors.be) van toepassing.


Het aanbod en de prijzen in deze mail zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking wordt €25 reserveringskosten in rekening gebracht.


Terug Naar Boven