Rugby

Vanaf €89

Vanaf

€89

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code WLTapr201

Vertrekdatum: 01/12/2022

Wie kan niet wachten om de beste rugbyteams weer toe te juichen vanaf de tribune? Pak je kans en verzeker je plek bij Rugby World Cup 2023, Six Nations en/of Autumn Internationals. Tickets, groep pakketten of een complete reis met hotel? Alles kan geregeld worden!

Jouw ticket naar Rugby World Cup 2023

De wedstrijden van RWC 2023 worden gespeeld in negen van de mooiste stadions van Frankrijk. Van het wereldberoemde Stade de France tot het echte rugby stadion Stadium de Toulouse. Een bezoek aan een Rugby World Cup wedstrijd moet, als echte sportfanaat, op je bucketlist staan!

Volgend jaar (weer) Six Nations?

Onze Six Nations tickets geven jou de kans om het grootste Europese rugbytoernooi live mee te maken. Elk jaar strijden Engeland, Frankrijk, Ierland, Italië, Schotland en Wales tegen elkaar. De Six Nations is uniek in zijn soort: de onderlinge rivaliteit tussen de landen is groot en hun eer staat op het spel. Een waanzinnig toernooi met altijd veel strijdlust!

Autumn Internationals

De Autumn Internationals in 2022 beloven een achtbaan van rugby herinneringen en magische momenten te worden. De grootste en beste teams zullen tegen elkaar strijden, het belooft een spektakel te worden. Het mooiste van dit toernooi: jij kunt erbij zijn om het live te zien!

Vraag je Travel Counsellor om een reis inclusief wedstrijd samen te stellen.

Wat is inbegrepen

Inclusief: • Vanafprijs is per persoon en exclusief reserveringskosten en Calamiteitenfonds • Vanafprijs is enkel voor een ticket naar de wedstrijd. Vraag je Travel Counsellor om een complete reis voor je samen te stellen. • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode.


Vanaf €89


Voorwaarden

Verdere informatie en voorwaarden: Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Belgium BVBA. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de voorwaarden van het Garantiefonds reizen en/of de Algemene voorwaarden (terug te vinden op http://www.travelcounsellors.be) van toepassing.


Het aanbod en de prijzen in deze mail zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking wordt €25 reserveringskosten in rekening gebracht.


Terug Naar Boven