Op zoek naar het noorderlicht

8 dagen vanaf €1513 p.p. (bij 4 personen)

Vanaf

€1513

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code BWLT6SEP4

Vertrekdatum: 12/01/2020

In het uiterste noorden van Finland, rond het meer van Inari, vindt de Sami-cultuur zijn oorsprong. Met de sneeuwscooter steek je de 'Sami-zee' over naar het offereiland Ukko's Rock en 's avonds ga je met de sneeuwschoenen onder op zoek naar het noorderlicht.

Nog meer kans om het noorderlicht te aanschouwen is er tijdens de Aurora Hunt onder begeleiding van een gids of vanuit je hotelkamer, want hier heb je live Aurora tv. Deze week van actie, cultuur en noorderlicht sluiten we af met op donderdag een huskysafari.

Hotel Kultahovi, Inari
Rustig gelegen familie hotel gelegen aan de Juutuanjoki rivier in het dorpje Inari. Op slechts 800 meter vind je het indrukwekkende cultuurrijke Sami Museum, welke een bezoek meer dan waard is. Het traditionele restaurant serveert seizoensgebonden gerechten en biedt prachtig uitzicht op de rivier. De decoraties in het hotel en in de kamers vertellen ook de verhalen over de geschiedenis van de Sami en het hotel daarin.

Wat is inbegrepen

• Retourvlucht Amsterdam-Ivalo met TUIfly • Luchthavenbelasting • Ruimbagage 20 kg • Transfers • 7 nachten verblijf in Hotel Kultahovi o.b.v. halfpension • 4 excursies: Aurora Hunting, huskysafari, sneeuwschoonwandeling noorderlicht en een sneeuwscootersafari • Gratis gebruik van thermokleding tijdens excursies • De CO2 uitstoot van het vervoer, het verblijf en de excursies van de reis worden gecompenseerd


8 dagen vanaf €1513 p.p. (bij 4 personen)


Voorwaarden

Verdere informatie en voorwaarden: Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Belgium BVBA. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de voorwaarden van het Garantiefonds reizen en/of de Algemene voorwaarden (terug te vinden op http://www.travelcounsellors.be) van toepassing.


Het aanbod en de prijzen in deze mail zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking wordt €28 reserveringskosten in rekening gebracht.


Terug Naar Boven