Onvergetelijke tijd in Antalya

8 dagen Antalya, Turkije all inclusive vanaf €993 p.p.

Vanaf

€993

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code WLT25

Vertrekdatum: 29/08/2022

In minder dan 4 uur vlieg je naar Antalya, Turkije. Bij het all inclusive hotel 'Liberty Lara Beach' staat de gast centraal. Je vindt hier oneindig veel faciliteiten als à-la-carterestaurants, een turks bad, miniclubs, zwembaden en nog vele meer. Het hotel ligt in een prachtige omgeving met een rijke Turkse cultuur.

Turkse gastvrijheid staat centraal bij het 5-sterren hotel Liberty Lara Beach. Én dat in een luxe westerse ambiance met all inclusive! Het resort is gelegen in Antalya, de paren van de Turkse Rivièra met azuurblauw water en een groene natuur. Besteed je tijd in de zon aan het zwembad, op het strand, in de spa of neem deel aan de diverse activiteiten.

Wat is inbegrepen

• Verblijf 8 dagen in een 2 persoonskamer op basis van all inclusive • Retourvlucht Brussel – Antalya op basis van Economy Class • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode


8 dagen Antalya, Turkije all inclusive vanaf €993 p.p.


Voorwaarden

Verdere informatie en voorwaarden: Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Belgium BVBA. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de voorwaarden van het Garantiefonds reizen en/of de Algemene voorwaarden (terug te vinden op http://www.travelcounsellors.be) van toepassing.


Het aanbod en de prijzen in deze mail zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking wordt €25 reserveringskosten in rekening gebracht.


Terug Naar Boven