Ontdek Oost-Canada

17 dagen vanaf €1169,- p.p. o.b.v. 4 personen

Tijdens een camperreis door Canada zie je de natuur ontwaken. Je begint de morgen met een ontbijt op de camping en brengt de dag door in de mooiste natuurparken, waarna je moe maar voldaan in je campingstoel neerploft. Koken? Dat kan in je camper, maar net zo gemakkelijk steek je de grill aan. Houd je oren gespitst: wanneer de schemer invalt, komen de dieren tevoorschijn!

Wie denkt dat je in Oost-Canada geen wildlife kan spotten, heeft het mis. Naast papegaaiduikers en talloze andere vogelsoorten, kun je in de wateren rondom Nova Scotia verschillende walvissoorten ontdekken en staat de omgeving van Quebec bekend om de grote populatie beluga's. In Algonquin Provincial Park leven wapiti's en elanden. Met een beetje geluk spot je er zelfs een zwarte beer!

Misschien wel de leukste stad is Toronto, het beginpunt van jouw camperreis. Enigszins vergelijkbaar met steden als New York en Chicago, kun je je in deze stad goed vermaken. Na je Air Canada-vlucht heb je alle tijd om Canada’s grootste stad te ontdekken: je verblijft hier twee nachten in een hotel. Beklim de wereldberoemde CN-Tower, slenter door het Distillery District of neem de ferry naar de Toronto Islands. Vanaf het Ontariomeer heb je een fantastisch uitzicht over de skyline van de stad.

Op je derde reisdag staat ie voor je klaar: je huurcamper. Jouw camperavontuur kan beginnen! De route en het tempo bepaal je zelf. Natuurlijk mogen de wereldberoemde Niagara Falls niet ontbreken aan je route, net als de uitgestrekte meren, kliffen en rotsen van het Bruce Peninsula National Park. En wat dacht je van Nova Scotia’s charmante vissersdorpjes?

Aan boord van het Air Canada toestel geniet jij op je 16e reisdag na van een camperreis vol hoogtepunten. Wat vond jij het allermooiste aan Oost-Canada?

Voorwaarden:

Inclusief: • Vliegreis • Camperhuur • Omschreven hotelovernachting(en) • Vanafprijs is per persoon (o.b.v. 4 personen) en exclusief reserveringskosten en Calamiteitenfonds • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode. • Alle genoemde tarieven en routes zijn onder voorbehoud van (prijs)wijzigingen.

17 dagen vanaf €1169,- p.p. o.b.v. 4 personen

Wat is inbegrepen

Verdere informatie en voorwaarden: Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Belgium BVBA. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de voorwaarden van het Garantiefonds reizen en/of de Algemene voorwaarden (terug te vinden op http://www.travelcounsellors.be) van toepassing.

Het aanbod en de prijzen in deze mail zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking wordt €25 reserveringskosten in rekening gebracht.