Mauricia Beachcomber Resort & Spa

8 dagen vanaf €1682 p.p. incl. vlucht

Vanaf

€1682

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code BWLT26APR2

Vertrekdatum: 07/10/2019

Mauritius, ligt ideaal, loopafstand van het levendige dorp Grand Baie, een van de belangrijkste toeristenknooppunten van Mauritius. Dit gemoedelijke 4 sterren hotel heeft superlieve medewerkers en mede daardoor een erg prettige sfeer.

Comfort en eenvoud staan centraal. De architectuur van het hotel roept de traditionele mediterrane stijl op. Alles is gedaan om een prachtig uitzicht op de baai te bieden vanuit de openbare ruimtes en biedt je de keuze uit restaurants, bars, discotheken en boetieks tijdens jouw vakantie in Mauritius. Het resort heeft 2 uitnodigende zwembaden en biedt lichte kamers met uitzicht op de tuin of de zee.

Wat is inbegrepen

• Retour treinticket Brussel - Parijs • Retourvlucht Parijs - Mauritius met Air Mauritius • Verblijf 6 nachten in een tweepersoonskamer in Mauricia Beachcomber Resort & Spa op basis van half pension


8 dagen vanaf €1682 p.p. incl. vlucht


Voorwaarden

Verdere informatie en voorwaarden: Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Belgium BVBA. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de voorwaarden van het Garantiefonds reizen en/of de Algemene voorwaarden (terug te vinden op http://www.travelcounsellors.be) van toepassing.


Het aanbod en de prijzen in deze mail zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking wordt €25 reserveringskosten in rekening gebracht.


Terug Naar Boven