Koloniaal Jakarta

1 week vanaf €2673 p.p. incl. vlucht

Vanaf

€2673

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code BWLT14JUN2

Vertrekdatum: 22/09/2019

De hoofdstad van Indonesië is het hart van zijn cultuur - een oude stad die als zowel een drukke handelshaven als een koloniale zetel van macht heeft gediend. Tegenwoordig is het een van 's werelds snelst groeiende megasteden.

Jakarta, voorheen bekend als Batavia, was ooit de hoofdstad van Nederlands-Indië en er zijn veel gebouwen over uit dit koloniale tijdperk. De kathedraal van Jakarta is zo'n hotspot en is meer dan 100 jaar oud. De Istiqlal-moskee is ook een populaire plek om te bezoeken en is de grootste en meest vereerde moskee van Indonesië.

Voor velen begint of eindigt de rondreis door Indonesië in de hoofdstad Jakarta. Of het nu slechts voor een tussenstop is of voor een paar dagen, Jakarta biedt genoeg bezienswaardigheden.

Vlieg nu comfortabel via Doha naar Jakarta met Qatar Airways, voor een avontuurlijke vakantie en combineer deze stad vol kleur, smaak en gastvrijheid met een mooie rondreis Indonesië.

Wat is inbegrepen

• Retourvlucht Brussel – Jakarta via Doha met Qatar Airways • Verblijf 7 nachten in een tweepersoonskamer in Gran Melía o.b.v. logies-ontbijt


1 week vanaf €2673 p.p. incl. vlucht


Voorwaarden

Verdere informatie en voorwaarden: Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Belgium BVBA. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de voorwaarden van het Garantiefonds reizen en/of de Algemene voorwaarden (terug te vinden op http://www.travelcounsellors.be) van toepassing.


Het aanbod en de prijzen in deze mail zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking wordt €28 reserveringskosten in rekening gebracht.


Terug Naar Boven