Japan cruise

Cruise 13 nachten Japan vanaf €2.349 p.p.

Persoonlijke verzorging, een ruime en comfortabele hut, culinaire verwennerij, de sfeer van vervlogen tijden maar ook de modernste faciliteiten aan boord. Geen gesjouw met koffers en geregel tijdens je vakantie. Wél vriendelijke bemanningsleden die alle zorgen uit handen nemen.

Cruisen met pit, dat doe je in Azië! Droomstranden, jungles, tempels, miljoenensteden, rijstvelden, vulkanen, watervallen, koraalriffen, glimmelde shopping malls en exotische straatrituelen. Je komt het allemaal tegen tijdens een cruise door het Verre Oosten – en nog veel meer!

Boek voor 31 januari 2023 een Azie 2023/2024 cruise en ontvang de volgende extra’s inclusief:

• Have it ALL pakket: drankjes, WIFI, $100 tot $300,- p.p. excursietegoed en specialiteitendiner(s)

PLUS: Gratis upgrade van buitenhut naar balkonhut

PLUS: Tot $400,- boordtegoed per hut

Cruise 13 nachten Japan binnenhut vanaf €2.349 p.p. Buitenhut = gratis upgrade naar balkonhut vanaf €2999,- p.p. Met vertrek op 15 oktober 2023 vaar je met het schip Westerdam.

Voorwaarden:

Inclusief: • Vanafprijs is per persoon (o.b.v. dubbele bezetting) en exclusief reserveringskosten en Calamiteitenfonds • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode. • Alle genoemde tarieven en routes zijn onder voorbehoud van (prijs)wijzigingen. • Exacte havens kunnen per datum verschillen. • Have it ALL+ aanbiedingen incl. extra boordtegoed eindigen 31 januari 2023.

Cruise 13 nachten Japan vanaf €2.349 p.p.

Wat is inbegrepen

Verdere informatie en voorwaarden: Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Belgium BVBA. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de voorwaarden van het Garantiefonds reizen en/of de Algemene voorwaarden (terug te vinden op http://www.travelcounsellors.be) van toepassing.

Het aanbod en de prijzen in deze mail zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking wordt €25 reserveringskosten in rekening gebracht.