Inside Passage cruise Vancouver

Cruise 7 nachten Inside Passage vanaf €1.684 p.p.

Persoonlijke verzorging, een ruime en comfortabele hut, culinaire verwennerij en de sfeer van vervlogen tijden, maar ook de modernste faciliteiten aan boord. Daarom juist nu een cruise met Holland America Line naar Alaska!

Al sinds 1947 laat Holland America Line haar gasten de wonderen van Alaska zien – zelfs nog voor dit een officiële Amerikaanse staat was. De ervaring, expertise én kennis is ongeëvenaard: zo zie en ervaar je het authentieke en woeste Alaska van je dromen. De rederij heeft het grootste aanbod aan cruises naar Glacier Bay National Park & Preserve.

Boek voor 28 februari 2023 een 7 nachten Inside Passage cruise en ontvang het volgende inclusief:

• Have it ALL pakket: signature drankenpakket, WIFI pakket, $100 p.p. excursietegoed en eén specialiteitendiner

• Tot € 1.000,- korting op vluchten geboekt via Holland America Line

7 Nachten Inside Passage cruiseRondreis Vancouver

Schip: Koningsdam, Nieuw Amsterdam, Noordam en Volendam

2 vertrekken per week tussen april en september 2023

Top tip: een Alaska cruise is perfect te combineren met een mooie reis over land in Canada of de Verenigde Staten. Vraag je Travel Counsellor naar de mogelijkheden.

Voorwaarden:

Inclusief: • Vanafprijs is per persoon (o.b.v. dubbele bezetting) en exclusief reserveringskosten en Calamiteitenfonds • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode. • Alle genoemde tarieven en routes zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en (prijs)wijzigingen. • Exacte havens kunnen per datum verschillen. • Have it ALL + Air Credit aanbiedingen eindigen op 28 februari 2023. • Op de datum van deze aanbieding (7 mei 2023) vaar je met het schip Noordam

Cruise 7 nachten Inside Passage vanaf €1.684 p.p.

Wat is inbegrepen

Verdere informatie en voorwaarden: Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Belgium BVBA. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de voorwaarden van het Garantiefonds reizen en/of de Algemene voorwaarden (terug te vinden op http://www.travelcounsellors.be) van toepassing.

Het aanbod en de prijzen in deze mail zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking wordt €25 reserveringskosten in rekening gebracht.