Hip en uniek All Inclusive Turkije

8 dagen Turkije vanaf €1350 p.p.

Vanaf

€1350

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code WLTApril41

Vertrekdatum: 26/06/2022

Cook's Club Adakoy onderscheid zich net even van de rest. Het resort is alleen voor publiek vanaf 16 jaar, het heeft een hippe Boheemse inrichting en er is de hele dag door een live dj. Geniet van de Turkse zon aan het zwembad, op één van de drie privéstranden of de pier.

TUI fly vliegt je naar Dalaman, via Izmir, waar je opgehaald wordt en naar Cook's Club Adakoy wordt gebracht. Het resort ligt in een baai op het schiereiland Adaköy. Het is er rustig en er heerst een relaxte sfeer. Aan het zwembad zit een gezellige cocktailbar en gelijk aan het resort vind je een privéstrand. Er bevinden zich wel 6 eetgelegenheden van een door familie gerund visrestaurant tot authentieke cafés die traditionele Turkse gerechten serveren. Voor iedereen wat wils!

Wat is inbegrepen

• Verblijf 8 dagen in een 2 persoonskamer met tuinzicht op basis van all inclusive • Retourvlucht Brussel – Dalaman (via Izmir) met TUI fly op basis van Economy Class • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode.


8 dagen Turkije vanaf €1350 p.p.


Voorwaarden

Verdere informatie en voorwaarden: Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Belgium BVBA. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de voorwaarden van het Garantiefonds reizen en/of de Algemene voorwaarden (terug te vinden op http://www.travelcounsellors.be) van toepassing.


Het aanbod en de prijzen in deze mail zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking wordt €25 reserveringskosten in rekening gebracht.


Terug Naar Boven