Drie weken naar West-Canada

22 dagen vanaf €1489 p.p. o.b.v. 4 personen

West-Canada staat bovenaan menig reisbucketlist. De sprookjesachtige natuur spreekt tot de verbeelding van liefhebbers van ‘The Great Outdoors’. Wil jij ontwaken middenin de natuur? Oog in oog staan met (grizzly)beren, walvissen, wolven en herten? Dan is een campervakantie door West-Canada perfect voor jou.

Stap aan boord van je Air Canada toestel en ontspan: deze airline werd de afgelopen vier jaar door de lezers van Global Traveler uitgeroepen tot beste vliegtuigmaatschappij van Noord-Amerika. Na een nacht in een hotel bij de luchthaven van Vancouver is het tijd om je huis op wielen op te halen. Het westen van Canada ligt voor je open!

Op jouw uitgestippelde route liggen de meest spectaculaire natuurparken van West-Canada. Breng in je eigen tempo een bezoek aan Wells Gray Provincial Park, Manning Provincial Park, Yoho National Park, Kootenay National Park en Banff National Park. Daar wandel je langs Lake Louise, waarna je over de adembenemende Icefields Parkway richting Jasper National Park rijdt. Onderweg word je getrakteerd op blauwe meren, watervallen en gletsjers. Laat je tot je knieën wegzakken in de eeuwige sneeuw op Whistlers Mountain of ga op zoek naar de 'Big 5 van Canada': in Jasper leven wolven, wapiti, herten, elanden en beren!

Letterlijk een highlight in Jasper: de lucht! De hemel boven Jasper National Park is de op één na donkerste ter wereld. Als ‘Dark Sky Preserve’ minimaliseert Jasper lichtvervuiling, waardoor je ’s avonds en ’s nachts geniet van een heldere sterrenhemel. Als dat niet romantisch is! Met wie kampeer jij in 2023 onder de sterren?

Voorwaarden:

Inclusief: • Vliegreis • Camperhuur • Omschreven hotelovernachting(en) • Vanafprijs is per persoon (o.b.v. 4 personen) en exclusief reserveringskosten en Calamiteitenfonds • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode. • Alle genoemde tarieven en routes zijn onder voorbehoud van (prijs)wijzigingen.

22 dagen vanaf €1489 p.p. o.b.v. 4 personen

Wat is inbegrepen

Verdere informatie en voorwaarden: Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Belgium BVBA. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de voorwaarden van het Garantiefonds reizen en/of de Algemene voorwaarden (terug te vinden op http://www.travelcounsellors.be) van toepassing.

Het aanbod en de prijzen in deze mail zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking wordt €25 reserveringskosten in rekening gebracht.