Cruise Tropische Caribbean

8-daagse cruise vanaf €709 p.p.

Vanaf

€709

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code BWLT18OCT1

Vertrekdatum: 29/03/2020

Naast witte droomstranden, wiegende palmbomen en historische schoonheid, bieden de Caraïbische eilanden ook een rijke en gevarieerde cultuur. Beleef Half Moon Cay, een van de meest gewaardeerde privé-eilanden in de regio.

Vaar met het prachtige nieuwe schip, de Nieuw Statendam, en geniet van nog meer ruimte en minder drukte. Kies uit een grote verscheidenheid aan havens, waaronder het Amber Cove, Dominicaanse Republiek. Maak ook kennis met exclusieve activiteiten, zoals een diner geïnspireerd door de bekende chef-koks van onze Culinary Council®, live entertainment met onder meer de B.B. Blues Club en de gloednieuwe Rolling Stone Rock Room, en nog veel meer.

Half Moon Cay, Bahama’s
Het Caribisch gebied is vol tropische wonderen en natuurlijke schoonheid. Maar er gaat niets boven Half Moon Cay, het ongerepte privé-eilandparadijs van de Holland America Line op de Bahama’s. Half Moon Cay is de meest verbluffende, hoogst gewaardeerde privé-eilandervaring in de regio. Zodra je tenen het witte poederige zand raken en je ogen zich vestigen op het perfecte blauw-kristalheldere water, zul je begrijpen waarom.

Grand Turk, Turks And Caicos
Stralend wit zand, schitterend blauw water en een caleidoscopisch zeeleven zijn in overvloed aanwezig in de Caraïbische archipelnatie Turks & Caicos. Zonder overdrijven: dit is een van de meest fotogenieke plekken op aarde.

Key West
Een van de eerste dingen die je opmerkt in Key West is haar excentrieke charme van de kleurrijke houten peperkoekhuizen en de geweldige zonsondergange. Het is het meest zuidelijke puntje van de Verenigde Staten. Op slechts 11 vierkante kilometer (4,2 vierkante mijl) vind je schitterende historische architectuur, fantastisch sportvissen en zeilen, en een bruisend uitgaansleven aan Duval Street.

Wat is inbegrepen

8-daagse cruise o.b.v. volpension met vertrek en aankomst in Fort Lauderdale


8-daagse cruise vanaf €709 p.p.


Voorwaarden

Verdere informatie en voorwaarden: Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Belgium BVBA. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de voorwaarden van het Garantiefonds reizen en/of de Algemene voorwaarden (terug te vinden op http://www.travelcounsellors.be) van toepassing.


Het aanbod en de prijzen in deze mail zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking wordt €28 reserveringskosten in rekening gebracht.


Terug Naar Boven