Citytrip Barcelona

4 dagen vanaf €537 p.p. inclusief vlucht en transfer

Vanaf

€537

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code BZK19JUN2

Vertrekdatum: 13/09/2019

Het Eric Vökel Boutique Apartments Gran Via Suites biedt moderne en ruime appartementen in het hart van Barcelona. De levendige buurt , waarin het ligt, heeft een enorme verscheidenheid aan winkels en authentieke restaurants en bars.

Proef de sfeer van hartje Barcelona en voel je na een drukke dag thuis in een van deze sfeervolle appartementen. Lekker zelf koken in de keuken of heerlijk uiteten bij een van de gezellige restaurantjes in de buurt. Wandel naar Plaza de España of neem om de hoek de metro naar Plaza de Catalunya, de Ramblas, de Sagrada Familia of een van de vele andere beroemde bezienswaardigheden van Barcelona. Na een drukke dag kun je even ontspannen met een drankje in een van de gezellige, nabij gelegen cafés.

Wat is inbegrepen

• Retourvlucht Brussel – Barcelona met Vueling • Privétransfer • Verblijf 3 nachten in tweekamerappartement in het Eric Vökel Boutique Apartments Gran Via Suites op basis van logies


4 dagen vanaf €537 p.p. inclusief vlucht en transfer


Voorwaarden

Verdere informatie en voorwaarden: Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Belgium BVBA. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de voorwaarden van het Garantiefonds reizen en/of de Algemene voorwaarden (terug te vinden op http://www.travelcounsellors.be) van toepassing.


Het aanbod en de prijzen in deze mail zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking wordt €28 reserveringskosten in rekening gebracht.


Terug Naar Boven