Bucketlist West-Canada

22 dagen vanaf €2279 o.b.v. 4 personen

Ga volledig onbezorgd op camperreis! Jij trapt het gaspedaal van je camper in, wij regelen de vluchten, hotelovernachtingen, excursies én campingovernachtingen! Tijdens deze rondreis ontdek je de allermooiste natuurparken van West-Canada, bewonder je de Rocky Mountains vanuit een helikopter én zet je de bloemetjes buiten in Vancouver. De naam van deze camperreis door Canada verraadt het al: dit er is één voor op je reisbucketlist!

Niet alleen de natuur in West-Canada is ongeëvenaard; in metropool Vancouver barst het van de gezelligheid. Na je vlucht met Air Canada drink je een drankje in Granville Street voordat je je hotelbed opzoekt. Fris en fruitig pik jij de volgende dag je huurcamper op.

De eerste etappe van jouw camperavontuur is meteen een hoogtepunt: over de ‘Sea to Sky’-highway rijd je naar Olympisch dorp Whistler, waar je in de Peak 2 Peak Gondola tussen twee hoge bergtoppen geniet van een fantastisch uitzicht.

Jasper National Park is het grootste en volgens velen het mooiste natuurpark van West-Canada. De kans dat je hier elanden, herten en beren spot is groot. Maak een boottocht over het grootste gletsjermeer van de Canadese Rockies en vervolg je route over de adembenemende Icefields Parkway. Deze voert je langs valleien, meren en gletsjers naar Banff National Park. Voordat je daar arriveert, staat er een excursie op het programma: vanuit een helikopter bewonder jij zes gletsjers, een waterval en twee gletsjermeren.

Je laatste inbegrepen excursie vindt plaats in Banff: stap in de Discover Banff Tours-bus en rijd over de Bow Valley Parkway langs het wereldberoemde Lake Louise, misschien wel dé highlight van West-Canada. Na een bezoek aan dit azuurblauwe meer is het tijd om koers te zetten naar Vancouver. Kijk je uit voor beren op de weg als je naar je eindbestemming rijdt?

Voorwaarden:

Inclusief: • Vliegreis • Camperhuur • Omschreven hotelovernachting(en) • Vanafprijs is per persoon (o.b.v. 4 personen) en exclusief reserveringskosten en Calamiteitenfonds • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode. • Alle genoemde tarieven en routes zijn onder voorbehoud van (prijs)wijzigingen.

22 dagen vanaf €2279 o.b.v. 4 personen

Wat is inbegrepen

Verdere informatie en voorwaarden: Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Belgium BVBA. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de voorwaarden van het Garantiefonds reizen en/of de Algemene voorwaarden (terug te vinden op http://www.travelcounsellors.be) van toepassing.

Het aanbod en de prijzen in deze mail zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking wordt €25 reserveringskosten in rekening gebracht.