Bruisend Bangkok

1 week vanaf €2226 p.p. inclusief vlucht en transfer

Vanaf

€2226

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code BWLT14JUN3

Vertrekdatum: 10/11/2019

Thailand, een van de mooiste landen in Zuidoost-Azië, is ideaal om samen rond te reizen, maar je kunt ook je eigen weg vinden naar de minder bekende plaatsen. Dankzij de gastvrije en altijd vriendelijke bevolking wordt het ook wel ‘Het land van de glimlach’ genoemd.

Thailand is een land met cultuur, gastronomie en natuurlijke rijkdom. Hierdoor biedt het voor elk wat wils. Van backpacker to supedeluxe. Van jong tot oud. Alleen, met je familie of met een groep vrienden. In het noorden liggen de prachtige sawa’s, de rijstvelden, en in het zuiden de bekende vakantie-eilanden. Laat je verrassen en bezoek het land van de glimlach!

Bangkok, de hoofdstad van Thailand, ligt in Centraal-Thailand. De stad heeft een groot aanbod aan bezienswaardigheden. De talloze prachtige tempels geven een religieus beeld aan Bangkok, zoals Wat Pho (de Liggende Boeddha) en Wat Arun.

Via Doha vlieg je comfortabel naar Bangkok met Qatar Airways, voor een onvergetelijke vakantie en combineer Bangkok met een mooie rondreis door Thailand.

Wat is inbegrepen

• Retourvlucht Brussel – Bangkok via Doha met Qatar Airways • Privé transfer • Verblijf 7 nachten in een tweepersoonskamer in Amari Watergate Hotel o.b.v. logies-ontbijt


1 week vanaf €2226 p.p. inclusief vlucht en transfer


Voorwaarden

Verdere informatie en voorwaarden: Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Belgium BVBA. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de voorwaarden van het Garantiefonds reizen en/of de Algemene voorwaarden (terug te vinden op http://www.travelcounsellors.be) van toepassing.


Het aanbod en de prijzen in deze mail zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking wordt €28 reserveringskosten in rekening gebracht.


Terug Naar Boven