Boutique Hotel Rafael op Sardinië

1 week vanaf €1379 p.p. inclusief vlucht

Vanaf

€1379

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code BZK26JUN3

Vertrekdatum: 03/08/2019

Wat begon als het vakantiehuis van Conte Rafael de Neville is nu een chique hotel geworden dat bekend staat als het Rafael Boutique Hotel. Het charmante hotel heeft een uitstekend restaurant en een geweldige locatie in de exclusieve wijk Porto Rafael. Het hotel is het enige hotel aan zee in Porto Rafael en ligt op een paar kilometer van de haven van Palau aan de noordoostkust van Sardinië.

Noord-Oost Sardinië staat bekend om haar prachtige stranden. Het landschap in Noord-Oost Sardinië is een prachtige afwisseling van grillige kustlijnen met kalkstenen rotsen, kliffen en inhammen en granieten bergketens in het binnenland, doorsneden door rivierdalen en valleien. De bekendste streek is de Costa Smeralda. Hier zul je vooral in het hoogseizoen verschillende beroemdheden tegen komen. Vooral de plaats Porto Cervo is zeer populair. Maar ook als je voor wat meer rust komt kan je hier prima terecht. Vanuit Palau heb je de mogelijkheid om verschillende excursies te maken naar het schitterende eiland La Maddalena en door de La Maddalena Archipel. Verder zijn er nog heel veel kleine dorpjes te vinden.

Wat is inbegrepen

• Retourvluvht Charleroi – Cagliari met Ryan Air • Verblijf 7 nachten in een tweepersoonskamer in Boutique Hotel Rafael in Palau o.b.v. logies


1 week vanaf €1379 p.p. inclusief vlucht


Voorwaarden

Verdere informatie en voorwaarden: Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Belgium BVBA. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de voorwaarden van het Garantiefonds reizen en/of de Algemene voorwaarden (terug te vinden op http://www.travelcounsellors.be) van toepassing.


Het aanbod en de prijzen in deze mail zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking wordt €28 reserveringskosten in rekening gebracht.


Terug Naar Boven