All Inclusive Tigaki, Kos

8 nachten Kos vanaf €1190 p.p.

Vanaf

€1190

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code WLT22

Vertrekdatum: 22/09/2022

Geniet van all inclusive in het stijlvolle Utopia Blu op het schitterende eiland Kos. Aan ieder detail in het hotel is aandacht besteed. Vanaf het zwembad heb je een prachtig uitzicht op het heuvelachtige Kos. Binnen 15 minuten wandelen ben je in het centrum van het gezellige Tigaki. Hier vind je ook het strand.

Binnen een wandeling van 15 minuten ben je van het hotel 'Utopia Blu' in het centrum van Tigaki op Kos. Het hotel is een van de meest populaire resorts op het eiland omringd door een rustige omgeving. Het privé zandstrand bevindt zich op ongeveer 1,5km van het hotel vandaan. Geniet van het all inclusive concept met een scala aan entertainment, sport & activiteiten, zwembaden, restaurants en bars.

Wat is inbegrepen

• Verblijf 8 nachten in een 2 persoonskamer met tuinzicht op basis van all inclusive • Retourvlucht Brussel – Kos op basis van Economy Class • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode.


8 nachten Kos vanaf €1190 p.p.


Voorwaarden

Verdere informatie en voorwaarden: Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Belgium BVBA. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de voorwaarden van het Garantiefonds reizen en/of de Algemene voorwaarden (terug te vinden op http://www.travelcounsellors.be) van toepassing.


Het aanbod en de prijzen in deze mail zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking wordt €25 reserveringskosten in rekening gebracht.


Terug Naar Boven