All Inclusive Belek

7 dagen Turkije vanaf €1202 p.p.

Vanaf

€1202

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code WLTApril16

Vertrekdatum: 20/07/2022

Genieten van rust en schoonheid van een natuurrijke omgeving en een prachtig uitzicht over de Bezgot rivier? Dit kan bij het Titanic Deluxe Golf Belek hotel! Ga met de boot naar een heerlijk privéstrand of vermaak je in de 3 buitenbaden met glijbanen.

Vlieg met TUI fly vanaf Brussel naar het zonnige Turkije en dan wel naar Antalya waar je opgehaald wordt en naar Titanic Deluxe Golf Belek wordt gebracht. Verblijf 7 dagen in dit all inclusive resort met een prachtige ligging aan de Bezgot Rivier waarover je met een boot naar het privéstrand kunt. Er is een ruime keuze aan restaurants en bars, zwembaden en entertainment. Ultiem genieten dus!

Wat is inbegrepen

• Verblijf 6 nachten in een 2 persoonskamer op basis van all inclusive • Retourvlucht Brussel – Antalya met TUI fly op basis van Economy Class • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode.


7 dagen Turkije vanaf €1202 p.p.


Voorwaarden

Verdere informatie en voorwaarden: Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Belgium BVBA. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de voorwaarden van het Garantiefonds reizen en/of de Algemene voorwaarden (terug te vinden op http://www.travelcounsellors.be) van toepassing.


Het aanbod en de prijzen in deze mail zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking wordt €25 reserveringskosten in rekening gebracht.


Terug Naar Boven