Alaska cruise

Cruise 11 nachten Alaska vanaf €1.979 p.p.

Persoonlijke verzorging, een ruime en comfortabele hut, culinaire verwennerij, de sfeer van vervlogen tijden maar ook de modernste faciliteiten aan boord. Daarom juist nu een cruise met Holland America Line naar Alaska!

Al sinds 1947 laat Holland America Line haar gasten de wonderen van Alaska zien – zelfs nog voor dit een officiële Amerikaanse staat was. De ervaring, expertise én kennis is ongeëvenaard: zo zie en ervaar je het authentieke en woeste Alaska van je dromen. De rederij heeft het grootste aanbod aan cruises naar Glacier Bay National Park & Preserve. Een Alaska cruise is perfect te combineren met een landprogramma naar o.a. het Denali National Park waar Holland America Line haar eigen resort heeft zodat je in stijl en comfort de binnenlanden van Alaska kunt ontdekken.

Boek voor 31 januari 2023 een Alaska 2023 cruise (tourcode D6) en ontvang de volgende extra’s inclusief:

• Have it ALL pakket: drankjes, WIFI, $100 tot $300,- p.p. excursietegoed en specialiteitendiner(s)

PLUS: Gratis upgrade van buitenhut naar balkonhut

PLUS: Tot $400,- boordtegoed per hut

Cruisetour 11 nachten Alaska incl. 2 nachten Denali National Park binnenhut vanaf €1979 p.p. Met vertrek op 18 mei 2023 vaar je met het schip Noordam. Buitenhut = gratis upgrade naar balkonhut vanaf €2659,- p.p.

Voorwaarden:

Inclusief: • Vanafprijs is per persoon (o.b.v. dubbele bezetting) en exclusief reserveringskosten en Calamiteitenfonds • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode. • Alle genoemde tarieven en routes zijn onder voorbehoud van (prijs)wijzigingen. • Exacte havens kunnen per datum verschillen. • Have it ALL+ aanbiedingen incl. extra boordtegoed eindigen 31 januari 2023.

Cruise 11 nachten Alaska vanaf €1.979 p.p.

Wat is inbegrepen

Verdere informatie en voorwaarden: Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Belgium BVBA. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de voorwaarden van het Garantiefonds reizen en/of de Algemene voorwaarden (terug te vinden op http://www.travelcounsellors.be) van toepassing.

Het aanbod en de prijzen in deze mail zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking wordt €25 reserveringskosten in rekening gebracht.